Ingredienten

Chili

  • Chilibonen (blik)
  • Paprika (blik)
  • Mais (blik)
  • Tomatenstukjes (blik)
  • Knoflook
  • Ui
  • evt. Tomatenpuree/Passata
  • Paprika
  • Koriander
  • Komijn
  • Gember
  • Chilipeper
  • Kurkuma
  • Peper & zout
  • Torrilla’s

Guacamole

  • Avocado
  • Creme fraiche
  • Citroensap
  • Tomaten (in kleine blokjes)
  • Komijn
  • Paprika
  • Koriander
  • Knoflook
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Chili

  1. Bak de knoflook aan in wat boter
  2. Doe de groenten erbij en bak ze even aan
  3. Doe dan de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij
  4. Laat inkoken tot een prutje

Guacamole

  1. Halveer de avocado en lepel hem uit. Prak het vruchtvlees fijn.
  2. Roer een schep creme fraiche en het citroensap door de avocado
  3. Meng de blokjes tomaat door de avocado
  4. Kruid de avocado af

Serveer de Chili met verse koriander erover, en schep guacamole erbij, en de opgewarmde tortilla’s