Vegetarische Chili met Guacamole en Tortilla’s
Ingredienten
Chili
- Chilibonen (blik)
- Paprika (blik)
- Mais (blik)
- Tomatenstukjes (blik)
- Knoflook
- Ui
- evt. Tomatenpuree/Passata
- Paprika
- Koriander
- Komijn
- Gember
- Chilipeper
- Kurkuma
- Peper & zout
- Torrilla’s
Guacamole
- Avocado
- Creme fraiche
- Citroensap
- Tomaten (in kleine blokjes)
- Komijn
- Paprika
- Koriander
- Knoflook
- Peper
- Zout
Bereiding
Chili
- Bak de knoflook aan in wat boter
- Doe de groenten erbij en bak ze even aan
- Doe dan de tomatenblokjes en tomatenpuree erbij
- Laat inkoken tot een prutje
Guacamole
- Halveer de avocado en lepel hem uit. Prak het vruchtvlees fijn.
- Roer een schep creme fraiche en het citroensap door de avocado
- Meng de blokjes tomaat door de avocado
- Kruid de avocado af
Serveer de Chili met verse koriander erover, en schep guacamole erbij, en de opgewarmde tortilla’s
